Kaart

VOORGERECHTEN

Burrata Caprese met geroosterde kerstomaatjes, tapenade van zwarte olijf & basilicumpesto
voorgerecht € 21,00 – € 25,00 hoofdgerecht (veggie)

Duo van Oostendse garnaal

kroketje met gefruite peterselie & bisque van garnaal en kreeft
€19,00

Mouclade de Charente

kort gegaarde Bouchot mosseltjes met een romige saus van curry & lavas
€18,00

Duo van tartaar

van rauwe & gerookte zalm met wakame en van Sint-Jakobvruchtjes met beste van pompelmoes
€25,00

 

Springroll van eend op een zomers slaatje van jonge spinazie, groene asperges & mango
€20,00

Onze terrine van ganzenlever gemarmerd met beuling & haar confituren
€24,00

HOOFDGERECHTEN

Gemarineerde & gestoofde tofu op een bedje van krokante zomergroentjes en wilde rijst (vegan)
€22,00

Gebakken pladijsfilets in een sausje van tuinkers met zeekraal en kasteelaardappelen
€25,00

Op vel gebakken kabeljauw in een saus van Grand Cru Riesling met spinazie & pommes Duchesse
€29,00

Stoofpotje van sot l’y laisse (contre-filet van hoevekip), bacon & Parijse paddenstoelen

met krokant gebakken kalfszwezerik in dragonroom met graanmosterd
€29,00

Kalfsrolletjes gevuld met mozzarella, Parma, spinazie & zongedroogde tomaat

met linguini in een tomatensausje met salie, tijm, rozemarijn, oregano & olijven
€26,00

Klassieke rundstournedos van Belgisch Witblauw met Bearnaise of in romige pepersaus met cognac

met witlofslaatje en huisgemaakte frietjes
€32,00

 

 

 

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK