Kaart

VOORGERECHTEN

Ravioli met rivierkreeftjes & groene asperges met krokante van Parmezaan in een lichte kreeftensaus
voorgerecht € 20,00 – € 25,00 hoofdgerecht

Duo huisgerookte zalm & paling en hun aardappeltje met haringkaviaar op een salade van knolselder en dressing van mierikswortel
€24,00

Gebakken kippenlevertjes geblust met oude Port op een salade met jonge spinazie & krokante speksnippers
€19,00

Krokant gebakken lamszwezerikjes in een saus met druiven & bacon, geparfumeerd met Verjus du Périgord
€24,00

Bladerdeegje gevuld met in honing geroosterde geitenkaas op salade met spekjes, appel, noten & perendressing (kan ook veggie)
voorgerecht €19,00 – €24 hoofdgerecht

Dubbel gepaneerde en krokant gebakken pladijsreepjes met huisgemaakte tartaar
€19,00

Onze kroketjes van Oostendse garnaal met slaatje & gefruite peterselie
€19,00

Escargots ‘petits gris‘ met Parijse paddestoelen en lookboter
€19,00

Duo van ganzenlever
terrine gemarmerd met Antwerpse beuling & mousse met gelee van oude Port
€24,00

HOOFDGERECHTEN

Risotto met bospaddestoelen in een crème van oude Parmezaan (vegetarisch)
€20,00

Met lijn gevangen zeebaars met witloof & grijze garnaaltjes “en mousseline”
€27,00

Tournedos van oven geroosterde lamsbout met seizoensgroentjes en gratin Dauphinois
€28,00

Stoofpotje van wildzwijn & wintergroenten met amandelkroketjes
€28,00

Rog met kappertjes “en beurre noisette” met kasteelaardappeltjes
€25,00

Op vel gebakken kabeljauw in een saus van Grand Cru Riesling met pommes Duchesse
€28,00

Vol-au-vent Lady Chef stoofpotje van hoevekip & paddenstoelen met balletjes
€24,00 met lamszwezerikjes + €5

Lendebiefstuk van Belgisch Witblauw
Béarnaise met seizoensgroentjes of in pepersaus met cognac & paddenstoelen
€32,00

Gebraden eendenborst met krokante eendenspekjes & savooi in een honingsausje met kriekenbier
€34,00

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK