Menu vanaf 17 januari 2020

MENU BENOIT

Oostends duo
kroket van grijze garnaaltjes & bisque van garnaal en kreeft
OF
Salade van geroosterde Camenbert de Normandie met mosterddressing en noten

Rog met kappertjes “en beurre noisette” met kasteelaardappeltjes
OF
Tournedos van in de oven geroosterde lamsbout met seizoensgroentjes en gratin Dauphinois

Javanais met ganache van chocolade & misérable met crème Anglaise
OF
Kaas geselecteerd door kaasmeester Frank Masui (+ € 2,00)

39,00

met dranken: glaasje cava, ½ huiswijn, ¼ water en koffie
23,00

MENU LADY CHEF

Ravioli van rivierkreeft & groene asperges in een kreeftensausje

Duo huisgerookte zalm & paling en aardappeltje met haringkaviaar op een salade van knolselder met dressing van mierikswortel
OF
Duo van ganzenlever
terrine gemarmerd met beuling & mousse met gelee van oude port

Lijngevangen zeebaars met witloof en grijze garnaaltjes “en mousseline”
OF
Gebraden eendenborst met krokante eendenspekjes & savooikool in een honingsausje met kriekenbier

Gebakje van chocolade met kern van framboos op een crumble van biscuit en kers
OF
Kaas geselecteerd door kaasmeester Frank Masui (Quiche & C°)

55,00

met dranken: glaasje champagne, per gang glaasje aangepaste wijn, ¼ water & koffie
35,00

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK