Nieuw: Menu Benoit Take Out!

€35 p/p

Maak uw keuze uit onderstaande gerechten en bel 24u op voorhand naar

03/226 92 20 om te bestellen, zo kan u thuis genieten van onze heerlijke gerechten!

 

 

 

 

MENU BENOIT

Burrata Caprese met geroosterde kerstomaatjes, tapenade van zwarte olijf & basilicumpesto
OF
Springroll van eend op een zomers slaatje van jonge spinazie, groene asperges & mango

OF

Duo van tartaar

van rauwe & gerookte zalm met wakame en van Sint-Jakobvruchtjes met zeste van pompelmoes

(+€3)

Gebakken pladijsfilets in een sausje van tuinkers met zeekraal en kasteelaardappelen
OF
Kalfsrolletjes gevuld met mozzarella, snippers Parma, spinazie & zongedroogde tomaat

met linguini in een tomatensausje met salie, tijm, rozemarijn, oregano & olijven

OF

Stoofpotje van sot l’y laisse (contre-filet van hoevekip), bacon & Parijse paddenstoelen

met krokant gebakken kalfszwezerik in dragonroom met graanmosterd

(+€3)

IJsgekoelde Sabayon met zoete aardbeien uit Hoogstraten
OF
Kaas geselecteerd door kaasmeester Frank Masui (+ € 2,00)

€39,00

 

 

Drankenarrangement Benoit

Apero Benoit of glaasje cava Barcelona Naveran Brut

1/2 witte huiswijn: 2019 Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc

rond & soepel met kruisbes, groene appel, perzik & toets van limoen
OF
1/2 rode huiswijn: 2017 Zuid-Afrikaanse Shiraz Grenache Viogniet

kruidig & licht rokerig met tijm, rozemarijn, zwarte kers & bramen

1/4 water Chaudfontaine & koffie of thee

€23,00

 

 

Drankenarrangement Lady Chef

Glaasje champagne Gallimard Brut “Cuvée de Réserve”

1/2 2019 Mount Riley – Sauvignon Blanc (Marlborough – Nieuw-Zeeland)

intense, exotische en tegelijk frisse Sauvignon Blanc vol tropisch fruit

en/of

1/2 2016 Bodega Olivera “Selection Mio de M.O.” (Toro – Spanje)

oude stokken en 13 maanden eik zorgen voor een vlezige, kruidige wijn met zwart fruit

1/4 water Chaudfontaine & koffie of thee

€29,00

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK