Menu Oudjaar

Wij bieden à 150,00 euro per persoon een zorgeloze all-in formule: glaasje champagne als aperitief, 7-gangen menu met aangepaste wijnen, water, koffie en een glaasje champagne om middernacht. Alleen dranken na de maaltijd worden apart afgerekend.

Om u de gelegenheid te geven naar het Scheldevuurwerk te gaan kijken, serveren wij -als u dat wenst- uw middernacht champagne om mee te nemen.

Wilt u bijkomende inlichtingen, heeft u bijzondere wensen of wilt u wijzigingen in de gerechten van het menu aarzel niet ons te contacteren.

Inlichtingen en reserveren kan via reservaties@bistrot-benoit.be.

Wij wensen u alvast een fantastisch eindejaar en graag tot binnenkort

Menu

Glaasje champagne met 2 amuses

Gebakken Sint-Jakobsvruchtjes op een crème van pastinaak met coulis van Oostendse garnaaltjes

Tartaar van rauwe & gerookte Schotse zalm
met groene appel & zure room met shiso
OF
Ganzenlever in 2 bereidingen
terrine met beuling en als espuma met vlierbesbloesem

Twee heel verschillende soepjes koude cappuccino van erwtjes met rookham & velouté van witte bonen & zwarte truffel

Een zinnenstrelend wildpaar hertenkalf in wildjus met peperkoek & ballotine van fazant au fine champagne

Duo van Belgische kazen geselecteerd door kaasmeester Frank Masui

Grand dessert 2020

Espresso met zoets

€ 150,00

inclusief aangepaste wijnen, water, middernachtchampagne & koffie

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK